Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası konuşan Anıl Karaer, yenildikleri için üzgün olduklarını söylerken, “Buraya kadar iyi getirmiştik. Az da olsa bize inanan taraftarımızı üzdük. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu görüntümüz bize yakışmadı. Sezonun genelinde çok sıkıntılar yaşadık” dedi.

GECE 3’E KADAR KONUŞTUJK

Futbol hayatı boyunca ilk defa bir olayla karşılaştığını hatırlatan Karaer, “ Özer Hurmacı oynamadığı için saat 00.30’da kampı terk etti.  Gece 03.00’e kadar konuşmalarla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Özel bir uçakla buraya geldik. Kendimize yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bunun sorumlusu tabii ki kimse değil. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Çok üzüntü içerisindeyim” diye konuştu.

TEK ÇABAMIZ TARAFTARI SEVİNDİRMEKTİ

Bursaspor’un çok büyük bir aile olduğunu vurgulayan Anıl Karaer, “Ben de dahil 10 aydır maaş almayan oyuncular var. Tek çabamız taraftarımızı sevindirmekti. Özer de fedakarlıklar yaptı ama böyle olmamalıydı. ‘Bursaspor şampiyon olsun diye maddi manevi her şeyi yaptık. Kimsenin tekelinde veya egosu için böyle şeyler yaşanmamalıydı. Bursaspor önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi