TFF 1’nci Lig’in 24’ncü haftasında sahasında Altay ile 2-2 berabere kalan Bursaspor’un başarılı stoperi Anıl Karaer maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

BARİZ OFSAYT VARDI

Sadece maçı konuşmak istediklerini vurgulayan Karaer, “ 3 puanımız alındı zaten. Bugün görüyorsunuz, bariz ofsayt var. “Art niyet yok, onu, bunu” diyoruz. Nasıl ilerleyeceğiz böyle? Bu bir bahane değil elbette, bizim de hatalarımız var. Maça böyle başlamamak ve ilk golü de yemememiz lazım. İkinci gol, resmen 3 metre gözünün önünde hakemin ofsayt var” diye konuştu.

GERİ DÖNÜŞ ÇOK İYİYDİ

Sezon başında 3 puanlarının silindiğini hatırlatan tecrübeli stoper, “2 de böyle var toplamda 5 puan. Çalışıyoruz, biz sahaya çıkalım, kim iyiyse o kazansın. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizim adımıza 2-0’dan sonra geri dönüş çok iyiydi. 3’ü de yakalayabilirdik. Ön tarafta Serdar’ın sakatlığı, Özer ve Burak gibi birkaç oyuncunun olmaması, elimizde başka opsiyonlar kalmıyor” dedi.

HAKEM 2 PUANI HEDİYE ETTİ

Ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Anıl Karaer, “Bugünkü 1 puan kazanılmış 1 puandır. Mücadele olarak çok iyi bir mücadele vardı sahada. Bu takım şampiyon olacak. Bunun için her şeyi yapacağız. Bugün resmen hakem 2 puanımızı alıp hediye etti. Yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız. Bu hatalar için ne yapmak, nereye başvurmak lazım bilmiyorum ama yazık” dedi.  

TEK HEDEF GALİBİYET

Pazar günü oynayacakları Cesar Grup Ümraniyespor maçını da değerlendiren Karaer, “ Her maç zor geçiyor. Bizim adımıza da rakipler adına da. Bursaspor’un olduğu yerde tek hedef var da galibiyet. İnşallah oradan galip gelip önümüze emin adımlarla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi