Komşu ile deplasmanda yaptığımız maçın ilk yarısı tatsız olsa da ikinci yarı başlar başlamaz bulduğumuz golle keyiflendik. Skor olarak daha da fazla olabirdi belki ama 5-1'lik skor da yakıştı gençlerimize.

Şunu yazayım, sorumluluk hissederek; sevgilerine ve mücadelelerine hep saygı duyduğum Burak Kapacak'ı ve Çağatay'ı bu maç özelinde biraz umursamaz gördüm ve kızdım. Galibiyetten dolayı sakinim şimdi :)

Mustafa Er'in Vakıfköy ağırlıklı bir kadroyla çıkmasına çok sevindim. Rakip takımda da 5 Covid vakası varmış, geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Bir daha ne zaman, hangi ligde bir arada oluruz, Allah kerim.

Kongre süreci...

Tabi asıl gündem kongre. Başkanlık başvurularının resmileşmesi için az zaman kaldı. Bursasporx ekranlarındaki Yeşil Masa programımıza usta kalem Tarık Çapçı konuk oldu bu hafta ve yepyeni bir oluşumun/girişimin haberini verdi, kesin olmadığını belirterek. Hayırlısı olsun bakalım, kısa zamanda her şeyi öğreniriz.

Yapılması gerekenleri yapamayacak kim olursa olsun gelmesin. Destek bekleyen avcunu yalar bu şehirde. Önce kendileri bir şeyleri başaracak, güven duyulacak bir süreci tamamlayacaklar ki destek o zaman gelir. O zamana kadar hiç hayale dalmasın adaylar, kendi ipleriyle kuyuya inecekler.

Önümüzdeki sezon Bursaspor için OLMAZSA OLMAZ sezon olduğu için, herkesin en aklı başında kararları olması lazım. Kurumsallığa ve futbol aklına yatırım yapmakta büyük fayda var.

Saygılarımla...