Boluspor maçı geçen hafta evimizde kaybedilen 2 puanın telafisi için iyi bir fırsattı. Ama tabi yine beceremedik! 86.dakikada basit bir penaltıya sebebiyet verip elindeki 3 puanın 2’sini kaybediyorsun. Kimse kusura bakmasın, 1 puan kazanmadık, yine 2 puan kaybettik!

Maçın ilk 45 dakikası iki takımda oyunda yok. Sıkıcı, adamı futboldan soğutan bir oyun sahada.. Başladığı gibi de bitti… İkinci yarı yapılan santranın devamında Bursaspor golü buldu.. Burak yine mükemmel bir asist orta yaptı, Recep çok şık bir kafa golü attı.. Hepsi bu kadar işte, maça dair anlatılacak tek olay bu.

Sonrası bildiğiniz Bursaspor. 11 kişi savunma da... Allah’ını seven defansa gelsin modeli, Bursaspor’u sevenler peki? Ne tırnak kaldı, ne saç! Tansiyon tavan, beyin şakaklara baskı yapıyor içeriden, kalp zaten göğüs kafesini kırmak üzere! Yahu be kardeşim, 46.dakikada golü bulmuşsun, yüklensene! 2 yap, 3 yap, sonra al rölantiye! Bu nedir yahu?!

86.dakikada yediğimiz penaltı golünün ardından neredeyse tek kale oynamaya başladık kazanabilmek için. E demek ki yapabiliyoruz! Yüklensene golden sonra, aç farkı rahatla! Hadi 2.golü bulamadın, en azından bunun için mücadele et, rakibe bu kadar rahat oyun oynattırma! 47.dakikadan itibaren neden tam takım savunmadayız? Bunun açıklamasını yapmalısın hoca! Tek marifetin kaleciyi stoper gibi oynatmak mı? Bu mudur yani?

Bursaspor’a yakışmayan bu ligde şampiyonluk trenini kaçıralı çok oldu da, Play-Off treninin kalkış saatine de geç kalmak üzereyiz. Haberi olan var mı? Ya da önemseyen?

Peki hala bir golcümüzün olmadığını farkında olan! 11 haftada atılan 16 golün, 3’ü Kubilay’a, 2’şer tanesi Diarra, Emirhan ve Recep’e ait.. Gol krallığı sıralamasında Ümraniyespor’lu forvet Emircan 7 golle lider, Altay’lı forvet Paixao 6 golle ikinci sırada.

Önümüzde ki hafta bu ligin (!!) güçlü ekiplerinden Keçiörengücü (!!!) ile Bursa’da oynayacağız. Hedefe ulaşmak için bu maçtan ne olursa olsun 3 puan ile çıkmak zorundayız.

Aksi halde, bu camianın “artık yeter!” diyeceği bir döneme girebiliriz.