Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz, İkinci Başkan Talha Temur Han, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiEnes Can Demir, Amatör Branşlar ve Futbol Okulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Selim Yolgeçen ve TFF Delege Kurulu Üyemiz Emre Şankaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar’ı makamlarında ziyaret etti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar bu ziyaret için çok teşekkür ederken Bursaspor yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.


 
TFF’nin Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyaret sonunda TFF Başkanı Nihat Özdemir, Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz'a Milli takım forması hediye etti.

Bursaspor’umuz hakkında konuştuk

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bursaspor Başkanı Sn. Ömer Furkan Banaz ve yönetim kurulu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Nihat Özdemir’i ziyaret ettik. Türk futbolu ve Bursaspor’umuz hakkında konuştuk." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi