Sn.Ali Ay, En çok sevenin siz olduğunu sıklıkla Bursaspor'dan alacaklarınızın oluşturduğu temlikler sebebiyle kulübümüz nefes alamıyor.

Kulüp başkanlığınız döneminde hem küme düşen hem de borç yükü artan kulübümüz halâ belini doğrultamadı.

Sevenleriniz de var, nefret edenleriniz de. Sizin adınızı duymak istemeyenler de var, yeniden başkan görmek isteyenler de.

Ben bu satırlarda zamanında çok kez eleştirdim sizi; aldığınız ya da almadığınız kararlardan dolayı ancak bir kez bile size hakaret etmedim. Çok kızdım,çok söylendim ama Bursaspor Başkanı olduğunuz için makamınıza hürmeten saygıda kusur etmedim.

Küme düştük...

Eminim siz de üzuldünüz. Zamanın da maddi destekler sağladınız, mesai harcadınız, sonuçta kötü yönettiniz ve tüm katkılarınız küme düşmenin verdiği büyük hezeyanın altında kaldı.

Bence 2.kez başkan olmamalıydınız ancak size güvenen 1060 kişinin oyu ile yine seçimi kazandınız. Sezon sonu onları da mahçup ettiniz. Hatta onlar da size olan öfkeden çoğu kez nasibini aldı.

Duyumlar doğruysa bu son seçimde de başkanlık adaylığınız söz konusu olmuş. Demek ki halâ geride bıraktığınız harabeyi toparlamak adına bir isteğiniz var içinizde; tabi gerçeği ancak vicdanınız bilir.

Bugünlere gelelim,geçmişi değiştiremeyeceğimize göre...

Alacaklarınız var,eyvallah.

Döviz kurundan kaynaklı olarak nerdeyse 3'e katlandı alacaklarınız...

Koydurduğunuz temlikler sebebiyle de kulübün kasasına para girmeden size gidiyor hepsi.

Siz zaten varlıklı bir iş adamısınız Kim bilir kaç kişiyi de istihdam ediyorsunuz. Allah bol bereket versin ancak Bursaspor'un içine düştüğü durumun en baştaki sorumlusu olarak, şu an görevde olmasanız bile Bursaspor'a zarar veriyorsunuz. Siz de istemezsiniz bu zararın devam etmesini.

Az buz para değil alacaklarınız,haklısınız ancak en azından Süper Lig'e çıkıp, belimizi doğrultana kadar bu borçları öteleyebilirsiniz. Alacaklarınızin bir kısmından feragât edebilir, o çok sevdiğiniz Bursaspor'un hayat fişi çekilmeden ona bir iyilik yapabilirsiniz.

Sözü uzatmaya gerek yok.

Ne anlatmak istediğimi sanırım anlamışsınızdır. Tüm saygımla söylemeye çalıştım isteklerimi. Okuyanlardan bazıları daha sert, daha imalı yazmamı bile beklemiş olabilir ancak ben, içinizdeki olduğunu iddia ettiğiniz Bursasporlu Ali Ay'a seslenmeye çalıştım.

Hadi, çağırın muhasebecilerinizi, avukatlarınızı...

Başkanımız Erkan Kamat'a bir telefon açın ve müjdeyi verin. En azından -3 puan cezasını bertaraf edelim ve devre arası tahtayı açalım. Diyelim ki "Ali Ay hatasını telafi edebikecek bir adım attı ve Bursaspor'un borç yükünü azalttı." Tarihe, Bursaspor'u düşüren başkan olarak geçtiniz ne yazık ki ama kurtarmaya da çalıştığınızı o sayfalara ekleyelim...

Bu yazıyı tüm sabrımla, tüm saygımla kaleme almak adına caba sarf ettim.

Yalnız bırakılmış Bursaspor'um için herkese sesleniyorum aslında bu satırlarda.

Dedim ya daha sert ve ima dolu manşetlik bir yazı peşinde değilim. Telefonunuz olsa açar söylerdim bunları.Size ulaşabilme ihtimalim ancak bu mecrada var.

Gelin, şu temliklerden kurtarın Bursaspor'u !

Son kurşun derler ya; size kalan son saygımla son sözlerim de bunlar:

Madem Bursaspor'u en çok siz seviyorsunuz, bize nefes aldırın.

Saygılarımla...