Giresunspor önünde attığı golle moral bulan Bursaspor’un genç golcüsü Ali Akman, önünde oynayacağı çok maç olduğunu söylerken, “Şu anda aldığım zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Benim için oynadığım süre 90 dakika. 5 dakika oynuyorsam benim 90 dakikam o. Her şeyimi vermeye çalışıyorum. Kendimi gösterip, takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum” dedi.

YALÇIN HOCA İÇİN ŞÜKREDİYORUM

Yalçın Koşukavak’ın hayal ettiği bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Akman, “Hep bana bir şeyler katmasını istediğim bir hocayla çalışmak istiyordum. Futbolu bana öğretebilecek bir hocayla çalışmak istiyordum. Yalçın Hoca bana çok güzel şeyler öğretiyor. Ben ona çok soru soruyorum. Bıkmadan usanmadan cevap veriyor. Onunla çalıştığım için şükrediyorum” açıklamasında bulundu.

AĞABEYLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Kubilay Kanatsızkuş’un çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen genç krampon, “Takımımda isteyeceğim forvetlerden biri. Onunla ikili oynamayı çok isterim. Birbirimizi tamamlayabileceğimizi düşünüyorum. Selezynov da çok tecrübeli. Ondan öğrendiğim şeyler var o da hep öğretmek istiyor” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Süper Lig’e çıkma konusunda takımın çok inançlı olduğunu kaydeden Ali Akman, “Bursaspor’un olduğu yerde favori Bursaspor’dur. Ağabeylerim şampiyonluk için her şeyi yapıyor. Şampiyon olacağımızı düşünüyoruz. Kesinlikle inanıyoruz” diye konuştu.

OYUNA ISINAMADIM VE KAÇTI

Giresunspor’da oyuna girer girmez kaçırdığı pozisyonu anlatan Akman, “Oyuna girdim pozisyonda sola döndüm. Karşı karşıya kaldım.  Oyuna ısınmış olsaydım, Emirhan ağabeyi görürdüm. Ona vermem daha mantıklıymış. Topu kontrol ettiğim anda kalecinin açımı kapatmasına izin vermişim. Oyuna ısınamadığımı söyleyebilirim ama heyecan yoktu” dedi.

HEDEFİM AVRUPA

Kişisel kariyer hedefini de paylaşan Ali Akman, “Bursaspor’da çok iyi işler yaptıktan sonra kesinlikle Avrupa’ya gitmek istiyorum. Türkiye’yi ve sizleri gururlandırmak istiyorum. A Milli Takım’da da oynamak istiyorum. Milli Takım’ın da vazgeçilmez santraforu olmak istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi