Haziran ayının ilk haftasından itibaren Bursaspor Yönetim Kurulunun firmalarla formalar hakkında görüşmeler yaptığını belirten Ali Ağır şunları aktardı. “Yeni sezon formalarımızı yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu süreç normal şekilde yürümüş olsaydı, geçtiğimiz sezonun ortasında bu sene giyeceğimiz formaların tasarımlarının ve anlaşmalarının yapılıp sezon bitimine bir hafta kala kamuoyuna duyurulması gerekirdi. Fakat geçmiş zamanda böyle bir anlaşma olmadığı için biz bu süreçte marka bulmakta zorluk çektik. Pandeminin etkisi ve markaların elinde stoklarının olmaması bizlere zorluk çıkardı. Biz de süreci yönetebilecek, tedarik sağlayabilecek büyük markalardan Nike ile anlaşma yaptık. Fakat Nike’ta da diğer ülkelerdeki fabrikalarda yaşanan imalat problemlerinden dolayı gecikmeler oldu. Bu süreçte biz “online ön talep” formları oluşturarak ilk hafta taraftarlarımıza formalarını ulaştırmaya çalıştık. 1100 adet online forma satışı gerçekleştirdik.”

Yönetim Kurulu Üyesi Ali  Ağır, cumartesi günü oynanacak Eyüpspor maçı öncesinde formaların Bursastore mağazalarında satışa sunulacağı müjdesini verdi. Ağır yaptığı açıklamada “Hem kamp ürünlerimiz, hem antrenman ürünlerimiz, hem de dört çeşit formamız taraflarımızın satışına sunulacak.” dedi.

Yaşanılan gecikmeden dolayı taraftarımızdan özür dileyen Ali Ağır, önümüzdeki sezonlarda bu gibi problemlerin yaşanmaması için şimdiden çalışmaların yürütüleceğini, tasarım ve anlaşmaların sezon bitmeden yapılacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi