Bu beyaz sayfalara kara kelimeler yakışmaz! Tuhaf tuhaf, laubali laubali tavırlar. İşin enteresanı bir önceki maçta da hani öyle skoru etkileyecek bir performans da sergilememiş.

Neyin havaları bunlar? Anlayabilene aşk olsun. Kimisi Belluschi havalarında, kimisi Batalla...

Üzgünüm ama onlar başka! Kendiniz gibi olsanıza!

İnanın bana şu yukarıda okumuş olduğunuz paragrafı galip gelseydik de yazacaktım. Maç oynanırken fena kuruldum bazılarına. Dün portakal ağacında vitamin olanlar, bugün kendilerini bir şeyler oldum zannediyor.

Hayır efendim!

Daha olmadınız!

Sezon başından beri gerçekten yürekleri ile oynayan ve hepimizin de kimler olduğunu bildiğimiz gençlerimizi bu genellemenin dışında tutuyorum. Herkes kendini biliyordur zaten.

Gençler tamam! Bir takım hatalar içinde olan diğer gençlerimiz de kendini düzeltir diye umuyorum. Fakat Bursaspor’da çok net bir şekilde görülen farklı bir sıkıntı var.

Bu takım savunma yapamıyor!

Gençlerin başını biri 28 diğeri 33 yaşında olan iki yetişkin, tecrübeli diyebileceğimiz ağabeyler yakıyor! Ak gün, kara gün savunma yaparken belli oluyor!

Ümraniyespor’dan sonra 11 golle ligin en çok gol yiyen takımı oldu Bursaspor. TFF 1.Lig’den bahsediyoruz!

6 maçta 3 mağlubiyet ile yenilgi kredisini de şimdiden bitirdi gibi Bursaspor. Tabi eğer BURSASPOR isimli kulübün hedefi “şampiyonluk” ise! Yazık!

“Soğanlı mı olur, soğansız mı?” tartışmalarına neden olan “basit” bir yemeğin ismi ile aynı ismi taşıyan Menemenspor mağlubiyeti umarım bize bir ders olur. Ve gerçekten Akhisar karşısında istediğimiz sonucu alır, başlatmak istediğimiz seriyi bir şekilde başlatmış oluruz.

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim! Çünkü gerçekten çok komik!

Sadece 5000 kişilik derme çatma stadıyla, Menemen adıyla, henüz bitmese de dünya futbol gündemine konu olmuş 45.000 kişilik bir stadı olan, Türkiye’nin şampiyonu olmuş 5 takımından biri olan, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmiş olan bir takıma karşı maç sonu “Bursalı mısın kadifeli gelin” çaldılar ya, komiksiniz!

Editör: Haber Merkezi