Altay karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu, idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. BB Erzurumspor maçını iyi savaşmalarına rağmen kaybettiklerini hatırlatan Shehu, “Futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Memnun değiliz ama çalışarak daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız” diye konuştu.

ZORLU TAKVİM VAR

Zorlu bir maç takvimine girdiklerini hatırlatan başarılı orta saha oyuncusu, “Önümüzde sıkı bir program var. Altay maçı da kolay olmayacak. Perşembe ve pazar bir maç trafiği var. Ancak bu da mesleğin bir parçası, bizler de futbolcular olarak buna hazır olmalıyız” dedi.

İBRAHİM HOCA’DAN EKSİKLİK TEPKİSİ

Her hafta yaşanan eksikliklere de değinen Shehu,  “Bizler de mutlu olmuyoruz eksik olduğumuz zaman. Ancak bu da işin parçası. Kimse sahaya ‘kart göreyim’ veya ‘sakatlanayım’ diye çıkmaz ama dikkat edebiliriz tabii. Hocamız da uyarıyor bu konuda. Kart konusu ile ilgili ciddi bir toplantı yaptık. Kimse memnun değil. Hocamız da gerekli uyarıları yaptı biz de farkındayız. Artık kart cezalarına son vermeliyiz. Bazı gördüğümüz kartlar oyun kuralları dahilinde, bazıları ise tartışma veya hakeme itirazdan. Hoca da bize bu konularla ilgili uyarıda bulundu. Kartlarla ilgili hakemlerden çok, kendimiz bu konuyu düşünmeliyiz” dedi.

YALÇIN HOCA’YA KARŞI OYNAMAK ZOR

Perşembe gününü Bursaspor’un eski teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ın yeni takımı Altay’ı ağırlamalarına ilişkin görüşlerini de açıklayan 26 yaşındaki Nijeryalı, “ Bu maç kolay olmayacak. Yalçın Hoca’ya karşı oynayacak olmak da zor. Ama neyin söz konusu olduğunu ve taraftarımız önünde hedeflerimiz için kazanmamız gerektiğini biliyoruz” açıklamasında bulundu.

KONTRAT KONUŞMA ZAMANI DEĞİL

Sezon sonunda sona erecek sözleşmesiyle ilgilenmediğini vurgulayan Shehu, “Kontratla ilgi konuşmak için doğru zaman değil. Takım olarak bir hedefimiz var. Şampiyon olup Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Zamanı gelince kontratı konuşacağız. Yönetim de zaten sözleşmemin bittiğini biliyor. Ancak şu anda sadece hedefe odaklanmalıyız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi