Coronavirüs salgını nedeniyle birçok etkinlik ve organizasyon olduğu gibi ligler geçici bir süre için ertelendi.  Birçok sporcu ülkesinde evinde kalırken, Bursasporlu yabancı oyuncular ülke dışına çıkamadıkları için Bursa’da kaldı.

BURSASPOR YUVAM

Bursaspor’un başarılı oyuncusu Abdullahi Shehu, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Bursaspor’u çok sevdiğini dile getiren Shehu, taraftarın sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini hatırlatması üzerine, “Bursaspor benim yuvam” açıklamasıyla kulüpte kalmak istediğini belirtti.

BURADA EFSANE OLMAK İSTİYORUM

Yeşil Beyazlı forma altında Süper Lig’e çıkarak başarılara imza atmak istediğini kaydeden 28 yaşındaki Nijeryalı milli oyuncu, “ Önemli hedefleri Bursaspor’da başararak bu kulüpte efsane olmak istiyorum” dedi. Shehu, en beğendiği dünya kulübünün ise İspanya devi Real Madrid olduğunu vurguladı.

CORONA’YA KARŞI VAKFIM DESTEK VERİYOR

Coronavirüs’le mücadeleye nasıl bir destek verdiği yönündeki soruyu da yanıtlayan Shehu, ülkesi Nijerya’nın Sokoto şehriyle kontak halinde bulunduğunu, kurduğu vakıf aracılığıyla insanlara yardım ettiğini en büyük problemin ise tıbbı malzeme olduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi