TFF 1’nci Lig’in 22’nci haftasında kazanılan Adana Demirspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Traore, maçın önemine dikkat çekerken, “Bizi direkt etkileyecek bir müsabaka oynadık. Onlar bizim arkamızda puan durumunda. Hemen unutacağız bu 3 puanı. 3 puanı aldık, önümüzdeki maça odaklanmaya başlayacağız” açıklamasında bulundu.

SADECE KALİTE YETMEZ

Bursaspor’un kadrosunda Süper Lig patentli oyuncuların fazlalığının maç içinde hissedilmesine ilişkin değerlendirmede bulunan Burkina Fasolu yıldız, “ Benim için Süper Lig veya TFF 1’nci Lig oyuncusu diye bir şey yok.  Bugün futbolda sadece kalite önemli değil. Elinizden geleni verip, en iyi şekilde çalışırsanız sonuçları her zaman alabiliyorsunuz. Bugün de bunu gördük” diye konuştu.

ADAPTASYON ÖDEVDİR

DG Sivasspor’dan devre arasında transfer edilen Abdou Razack Traore, Bursaspor’a adaptasyonuyla ilgili olarak, “Profesyonel oyuncu olarak adaptasyon konusunda sizin zaten böyle bir ödeviniz var. Burada son derece güzel bir grup var. Hem oyuncu, hem stuff hem de personel. Gayet iyi bir şekilde işlerini yapıyorlar. Bu yüzden de iyi bir şekilde adapte oldum takıma” dedi.

HEDEFE İLERLİYORUZ

Maçın ardından soyunma odasındaki atmosferi de paylaşan Traore, “ Herkes mutlu, net bir hedef için savaşıyoruz. Ve bu hedefe doğru ilerliyoruz. Herkes takımda galibiyeti kutluyor” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi