Sonunda arzu ettiğimiz toparlanmayı, görmek istediğimiz anlayışı izleyebildik sahada.

Bu konuda tüm hafta eleştirilerin odak noktası olan Sn.Fatih Tekke doğru adımlar attı. Anlatmak istediğimiz şeyi kendisi de saha da tatbik etmiş oldu. Hakkını yemeyeyim, bu maç özelinde tebrik ediyorum.

 Tabii ki tribünlerdeki taraftar sayısı önemlidir ama söz konusu Bursaspor taraftarı olunca sayılar önemini yitirir. Tribüne gelen herkes, gelmeyen/gelemeyenleri aratmaz. Gol yese bile, sahadaki mücadeleden memnunsa tezahürata devam eder, desteğin kralını yapar. Bu hep böyleydi zaten ve akşam da öyle oldu çok şükür; yenilen golden sonra verilen destek sayesinde takım oyundan düşmedi ve mücadelesine daha da hırslı devam etti.

Bence galibiyetin en büyük etkenlerinden birisi, tribünlerden gelen bu doğru destekti.

İsterdik ki daha erken görelim bu oyunu. Yaşanan, yaşıtılan kaosun içinde yine de iyi toparlandı takım, valla helal olsun.

Ağır eleştiriler ve beklentilerin kulüp üzerinde oluşturduğu baskıyı kırıp, bu denli toparlanan takımı ayrıca tebrik ediyorum.

Elbette bir galibiyet ile her şey bitmedi. Bu sadece geç kalmış "iyi bir başlangıçtı." Asıl önemli olan sürdürülebilir ve geliştirebilir bir yapılanma ile ard arda gelecek galibiyetlere kavuşabilmek.

Yönetim işini yapacak, teknik ekip oyuncuları "takım" yapacak, bizler de desteği sürdüreceğiz.

Bursaspor adının oluşturduğu endişeyi hissetmeli bütün takımlar.

Bizimle evinde ya da deplasmanda oynayacak her takım haddini bilecek bundan sonra.

Zaten, bizimle oynayan fazladan bir konsantrasyon içinde oynuyor, onlara asıl büyüğün kim olduğunu, sahada da, lobilerde de, kulislerde de göstermeliyiz, göstereceğiz de inşallah.

Eleştirilecek noktalar yok muydu vardı ama bu yolculukda da tek akıllı biz değiliz, eleştirilenler de görüyor ve eksikleri gidermek için çabalıyordur.

Tuzlaspor deplasmanına inşallah galibiyet parolası ile gideceğiz ve oradan alacağımız 3 puan ile üzerimizdeki uğursuzluğu biraz daha atacağız.

Elbette lig uzun, kötü oynadığımız günler, yenilgiler de olacak ama biz bileceğiz ki biz iyi bir takımız ve Süper Lig umudumuz hep var.

4 - 1 kere maşallah.

Saygılarımla...