Zor şartları bir bir aşarak, belli sadık bir kitlenin omuzlarında yükselerek elde ettiği başarılarla artık daha güçlü ve daha geniş bir kitle ile yoluna devam eden; profesyonel yönetim şekliyle de futbol camiasına örnek olan takımımız Avrupa İkincisi ünvanına sahip artık. Bu gururu bize yaşatan başkanından yöneticisine, teknik ekibinden oyuncusuna ve her daim onları her yerde destekleyen kemik taraftar grubuna, yük arttıkça omuz veren bütün taraftarlarımıza teşekkürler... İyi ki varsınız.

Gelelim futboldaki cendereye...

Ligin bitimine bizim adımıza sadece 180 dakika kaldı. Almamız gereken puanların çoğunu alarak kendi kaderimizi de kendi elimize almayı başardık. Rakiplerin sonuçlarından bağımsız olarak kendi neticemizi kendimiz belirleyecek konuma eriştik çok şükür.

Cumartesi günü oynanacak Bandırmaspor maçı ile yine çok kritik bir maça çıkacağız.

Olmazsa olmaz bir 3 puan maçı daha geldi çattı.

Geride kalan maçlarda ahlar vahlar ettiğimiz sonuçları bir yana bırakıp, harbi bir inançla, kapasitenin en yüksek halinde mücadele edip, bu deplasmandan da 3 puanla dönmeyi başaracaktır oyuncularımız.

3 puana inancım tamdır.

Bandırmaspor'a baktığımızda Play-Off Grubu'nu garantilemiş rahat bir takım görüyoruz.

Ancak, Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş Ümraniyespor ile ilgili maçtan önce dediklerim aynen çıktığı için, bu maçta da uyarımı yapma ihtiyacı duyuyorum.

Bu kadar gözönünde oynanan maçların, sonuçların diğer takımları da ilgilendirdiği maçların, kolay geçmeyeceği aşikardır. Bandırmaspor kendi evinde bizi yenip, hem Play-Off sıralamasındaki yerini garantilemek isteyecektir hem de BURSASPOR'u yenmek onlar için bir hedeftir her takımın olduğu gibi.

Mustafa Er ve oyuncularının, stres kontrolü konusunda destek almaları şart ama böylesi bir imkanın onlara tanınacağına ihtimal vermiyorum. Kendi içlerinde kenetlenip, birbirlerine destek olmaları ve GERÇEK BİR AİDİYETLE hareket etmeleri gerekiyor.

Bizler, Bursaspor'a samimi şekilde gönül verenler, kızsak da bağırsak da her daim üzerimize düşeni yaptık ve düşme hattında oldukları halde tribünleri hep destek alınan yer yaptık. Bandırmaspor 'dan alınacak 3 puanın ardından, içerideki son maçta da yine üstümüze düşen neyse mutlaka en iyi şekilde yapılacaktır.

Son Ümraniye maçındaki stresi gözlemelemek hiç zor değildi. İnşallah deplasmanda da evinizde de oynayacağımız bu iki maçta da bu stres meselesinin üzerinden gelebiliriz.

Ben açıkçası çok güveniyorum tüm oyuncularımıza. Bizi bu hale getiren etkenlerden biri de bu oyuncu topluluğu ama nedense son haftalarda verdikleri mücadeleyi gördükçe, onlara olan öfkem, yerini umuda, güvene bırakıyor.

Hadi bakalım, selametle gidin, 3 puanla dönün.

Saygılarımla...

Editör: Haber Merkezi