Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, genel sekreter Ali Büyükkurt, yönetim kurulu üyeleri Yavuz Aman ve Ahmet Eraslan katıldı.

Törende konuşan Başkan Mesut Mestan: “Emirhan ve Sedat’ın sözleşmelerini uzattığımız için mutluyuz. Altyapımızdan çıkan önemli isimler, kendilerine başarılar dilerken kulübümüze de hayırlı olmasını diliyorum.”

Emirhan Aydoğan: “Altyapısından yetiştiğim bu büyük camia ile sözleşmemi yenilediğim için çok mutlu ve gururluyum. Kulübümüzün ait olduğu yere çıkması için elimden geleni yapacağım. Başkanımız Mesut Mestan’a sportif direktörümüz Selçuk Erdoğan’a ve teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sedat Dursun: “Burada olduğum için çok mutluyum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hocamızın ve teknik ekibimizin kararlarına her zaman saygı duydum, bana verilen fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Çok çalışarak bu formaya layık olacağım.”

Editör: Haber Merkezi