Lig Bursa Gecenin maçında Çamlıca City ile Green White karşılaştı.Maç büyük çekişne içinde geçti.

İlk yarı GreenWhite Berat ve Yasin’in golleri ile 2-0 önde kapadı.GreenWhite rahat kazanabileceğini düşündüğü maçı Çamlıca City’den Emre Çamcının ve Reha’nın müthiş performansı ile maçı 6-5 kazandı.

GreenWhite iyi oynamasına rağmen bariz hatalar sonucu kaptırdığı toplarla basit goller yediler,kalede Engin elinden geleni yaptı yediği gollerde yapacak bir şeyi yoktu.

Hasan Efe defansı toparlayıp atakları kuran isimdi mücadeleyi hiç bırakmadı.Özellikle Emre Çamcı ile olan mücadelesi görülmeye değerdi.

Köksal ve Mehmet kanatları kullandılar Köksal sol kulvarı iyi kullanarak ataklara çıktı Mehmet sağ taraftan bindirmeler yaptı.

Mehmet birde golünü atarak skora katkı sağladı.Onur oyun içerisinde tutumu ve centilmenliği ile maçın iyilerindendi.

Berat oyunu kurup yönlendiren isimdi.Yasin ise bu akşam 2 gol atmasına rağmen kaçırdıklarını da atabilseydi maçı farklı kazanabilirlerdi.

Çamlıca City geçen hafta Zeybek Oto mağlubiyeti yaşamışlardı ve bu maça mutlak 3 puan parolası ile çıktılar. Kalede Anıl müthiş oynadı.

Yaptığı kurtarışlarla maçın kaderini değiştirdi.Eray sol taraftan yağtığı bindirmelerin sonucunda bir de gol attı. Kadir Esen ve Yahya defansta iyi mücadele ettiler.

Emre Şahin o da iyi oynadı. O da görevini layıkıyla yaptı.Gecenin en iyisi Emre Çamcı attığı ve attırdığı gollerle geceye damgasını vurdu.

Çamlıca City varsa Emre Çamcı ile var. O istediği zaman maçı alabilecek kapasiteside de bir oyuncu. Reha ise yaptığı hattrickle maçın forveti oldu.

2 Ekibi de kutluyoruz ilerleyen maçlarda başarılar diliyoruz.

MAÇIN GOLLERİ:
Çamlıca city: REHA-3/EMRE ÇAMCI-2/ERAY-1/=6
GreenWhite:BERAT-1/YASİN-2/MEHMET-1/ONUR-1/=4

MAÇIN ENLERİ:
MAÇIN KALECİSİ: ANIL-ÇAMLICA CİTY
MAÇIN DEFANSI: HASAN EFE-GREENWHİTE
MAÇIN ORTA SAHASI: BERAT-GREENWHİTE
MAÇIN FORVETİ: REHA-ÇAMLICA CİTY
MAÇIN ADAMI: EMRE ÇAMCI-ÇAMLICA CİTY
MAÇIN CENTİLMENİ: ONUR-GREENWHİTE/ERAY-ÇAMLICA CİTY

Editör: Haber Merkezi