Zeybek Oto da Selim müthiş performası ile 5-1 kazanmayı bildi. Cem kurtarışları ile Lig Bursa’daki en iyi kalecilerinden biri olduğunu bir kere daha gösterdi kendisini tebrik ediyoruz.Takımın bunaldığı dakikalardaki kurtarışlar ilaç gibi geldi.Muhammet ve Srhat ikilisi defansta harikalar yarattı.

Muhammet rakip rakip forvete adım attırmadı özellikle.Emrah Kocataş sahada basmadık yer bırakmadı. Zeybek Otoyu ateşleyen isimdi.Serkan ve Serhat yeni transferler elinden geleni yaptılar.Muhammet Özbalkan sakatlıktan yeni çıktı bu maçta ileride top tutan isimdi.Beşinci golde onun ayağından geldi. Selim Açan bu sezon Zeybek Otounun en flaş ismi olacak gibi gözüküyor. Zeybek Oto bu sezon lige daha hazır bir görüntü sergiliyor. 

Zafer Gençlik ise takımın içinde uyum ve adapte problemi vardı. Kalede Eren Demir elinden geleni yaptı gollere yapacak bir şeyi yoktu. Kadir defansta hatasız oynadı.Centilmenliği ile de ön plandaydı. Bahadır ve Atakan kanatları iyi kullansalarda geri dönmekte zorlandılar. Gökhan ön libero gibi oynadı. Yalnız kaldı. Muhammet orta sahada çok koştu takımının tek golünü attı.Fatih Yeşil ileride tek kaldı defans bloğunda boğuldu.

Sertlikler olsa da iki takımda centilmenlik içinde davrandı. Zeybek Oto 5-1 lik skorla bileğinin hakkıyla maçı aldı.

MAÇIN ENLERİ
MAÇIN KALECİSİ: CEM ER-ZEYBEK OTO
MAÇIN DEFANSI: KADİR KAYALAR-ZAFER GENÇLİK/MUHAMMET KAHRAMAN-ZEYBEK OTO
MAÇIN ORTA SAHASI: EMRAH KOCATAŞ-ZEYBEK OTO
MAÇIN FORVETİ: MUHAMMET ÖZBALKAN-ZEYBEK OTO
MAÇIN ADAMI: SELİM AÇAN-ZEYBEK OTO
MAÇIN CENTİLMENİ: KADİR KAYALAR-ZAFER GENÇLİK & MUHAMMET ÖZ BALKAN-ZEYBEK OTO

MAÇIN GOLLERİ:
ZEYBEK OTO: EMRAH-1/SELİM-3/MAMİ-1/=5
ZAFER GENÇLİK:GÖKHAN-1/=1
SARI KART:
EMRAH KOCATAŞ-ZEYBEK OTO
GÖKHAN-FATİH/ZAFER GENÇLİK

Editör: Haber Merkezi