Zeybek Oto lige rakiplerine gözdağı vererek muhteşem bir başlangıç yaptı. Rakibini 12-1lik farklı bir skorla mağlup etti. Aynı zamanda geçen sezondan farklı olarak Zeybek Otoyu çok hırslıydı.

açın başından sonuna kadar çok istekli oynadılar.Özellikle Emrah, Fabregas ve Selim den oluşan ileri üçlü müthiş işler yaptı. Fabregas, attığı birbirinden güzel gollerle Zeybek Otonun maçı kazanmasında büyük pay sahibi oldu.

Herkes görevini layıkıyla yaptı. Kaleci Cem’e fazla iş düşmedi. Ama yine kalesinde sağlam duruşu ile Zeybek Otonun vazgeçilmezi oldu. Cengizhan maçın defansı oldu. Rakibine fazla şans tanımadı. Zeybek Otonun başkanı Harun yine maçta elinden geleni yaptı ilerleyen dakikalarda oyundan çıktı.Orta sahada Selim ve onur döktürdü desek abartmış olmayız. Onur attığı paslarla ve tekniği ile dikkat çekti.

Seven Up ilk maçı olmasına rağmen iyi de mücadele verdi ve oyunu hiç çirkinleştirmediler ellerinden gelenin en iyisini yapma gayretini gösterdiler. Lig Bursa'nın en centilmen takım adayı olacaklarını gösterdiler. Amaçlarının spor yapmak futbol oynayarak günün stresinden bir nebzede olsa uzaklaşmak olduğunu gösterdiler.

Maçın ilk düdüğünün itibaren iyi niyetli oyunları son düdüğü kadar devam ettirdiler. Seven Up’ta da kaliteli ayaklar vardı fakat iyi organize olamadılar rakibine karşı direnç gösteremediler. İlerleyen maçlarda maçlarda birkaç takviye ile iyi yerler gelebilirler.

Her iki takımın centilmenliklerinin tüm takımlara örnek olmasını umut ediyoruz.
Editör: Haber Merkezi