Zaferspor’da kısa bir zaman önce gerçekleşen olağan genel kurulda katılan tüm üyelerin oylarıyla başkanlığa getirilen Şaban Sönmez ve ekibi önceki akşam Büyükşehir Belediyesi Zafer Restaurantta gerçekleşen yemekte görev dağılımını gerçekleştirdi. Yemeğe Sanayici ve iş adamlarından Selim Yedikardeş, Necati Polat, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hilmi Pakyürek, Teknik Direktör Kasım Gündüz ile Mudanyaspor’dan transfer edilen Bate Aya Arsene, Berat İnan, Gürsu Belediyespor’dan Demirhan Demir ve iç transferde kaptan Şükrü hazır bulundular.

İşte Zaferspor'da görev dağılımı

Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından yemekte görev dağılımı listesini Başkan Şaban Sönmez açıkladı. Başkan Şaban Sönmez, Başkan Vekili, Başkan Vekili Refik Özen, As Başkan Hızır Deva, As Başkan Giray Bayrak, Başkan yardımcılsı Güray Çağlayan, Başkan Yardımcısı Selçuk Demirel, Başkan Yardımcısı Adnan Çakır, Futbol Şubesi Sorumlusu Salim Can, Genel Sekreter Bülent Sultansu, Arge Proje Fettah Can, Arge Sorumlusu Ramiz Pınar, Muhasip Ahmet İkikardeş ve Alt Yapı Sorumlusu İsmail Türkileri olarak oluştu.

Altyapı yönetimi şu isimlerden oluştu
Fahrettin İşçi, Eyüp Şirin, Ercan Öztürk, Tayfun Can (Arge ve Proje Birimi Sorumluları), İrfan Türkileri, Tahir Gökdemir, Adem Kumova (Yaz ve Kış Futbol Okulları Sorumluları). İsmail Türkileri, Metin Vardar, Rıdvan Öztürk, Burhan Şentürk (Yaş Grupları Sorumluları). Hamit Serbest, Ali Şen, Kadir Kurtuluş, Burhan Şentürk (Alt Yapı Hocaları Sorumluları). Tahir Gökdemir, İbrahim Ünal, Yaşar Yıldız (İlköğretim ve Lise Okulları Sorumluları)

Editör: Haber Merkezi