Yeni sezon öncesi ciddi bir oluşum içine giren ve oluşturduğu yeni yönetim kurulu ile çalışmalara başlayan Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri As Başkan Hızır Deva ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Vardar ile Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek'e yeni merkez ofislerinde ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Şaban Sönmez Halil Özyürek'e A Takım, alt yapılar, çalışmalar, hedefler ve projeler ile ilgili geniş bilgi verdi. Şaban Sönmez Bursa'yı şahlandıran ve Bursa'ya değer katan yapılarla sektörün öncü firmalarından olan Yüksekoba İnşaat'ı ziyaret etmek ve Firma Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek'in kendilerini samimi ve güler yüzlü bir şekilde ağırlamasının, projeleri can kulağı ile dinlemesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Sönmez Yüksekoba İnşaat'ın yeni merkez ofisi içinde ayrıca hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti ve Zaferspor logolu el işleme porselen tabak hediye etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek ise Başkan Şaban Sönmez ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını, Zaferspor camiasının çalışmalarını, başarılarını ve oluşumunu yakından takip ettiğini belirterek yakın zamanda olağan üstü kongre ile göreve başlayan sayın Şaban Sönmez'e ve yönetim kurulununa ziyaretleri için teşekkür edip Başkan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun diyerek yeni sezonda başarılar diledi .

Editör: Haber Merkezi