Bursa’nın köklü kulüplerinden olan Zaferspor’da önceki akşam olağan genel kurulu yapıldı. Kırmızı-Beyazlı kulübün Sosyal Tesisleri’nde Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve tek listenin yer aldığı kongrede Şaban Sönmez, 200’e yakın üyenin oylarıyla başkanlığa seçildi.

Genel Kurula Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursaspor Divan Başkanı İdris Sevinç, Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Karacabey Ak Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaburun, Namıkkemal Mahallesi Muhtarı Necmettin Geniş ve çok sayıda davetli hazır bulundular.

HEDEF 3.LİG
Bu yıl hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligde zirvede bitirip, play offlardan 3.Lige yükselmek olacağını belirten çiçeği burnunda başkanı Şaban Sönmez, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye mükemmel tesisi bize kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.

Bu sene ilk kez bu kadar ciddi, güçlü ve bir o kadar inançlı bir şekilde yola çıkıyoruz. Öte yandan 24 yataklı kamp merkezimizin tesisiyle daha güçlü hale geleceğiz. Alt Yapıya gereken önemin çok fazlasını vereceğiz. Tüm yaş kategorilerinde de şampiyonluğu hedefliyoruz” dedi.

Sönmez’in listesinde şu isimler bulunuyor: Adnan Çakır, İsmail Öner, Refik Özen, Güray Çağlayan, Selçuk Demirel, Hızır Deva, Ahmet İkikardeş, Salim Can, Volkan Kurtgöz, Fettah Can, Güray Bayrak, İsmail Türkileri, Bülent Sultansu ve Ramiz Pınar.

Editör: Haber Merkezi