Atıcılar sahasında oynanan karşılaşmaya her iki takım oyuncuları da İdlip’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için kollarına siyah bant takarak ve ‘Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımızla Mehmetçiğimizin yanındayız pankartı ile çıktılar.

Maçın daha ilk dakikasından itibaren Bursa derbisine yakışır bir oyun sergileyen her iki takım oyuncuları da izleyenlere doyumsuz bir maç izletti.

İlk yarısı karşılıklı ataklar geçen maçta her iki takım da temkinli bir mücadele sergiledi. İlk yarı da her iki takım oyuncuları da yakaladıkları pozisyonlarda kalecileri geçemeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Yenişehir Belediyespor golle başladı.

Soldan gelişen Yenişehir atağında son haftaların yıldız ismi Emirhan topu Yenişehir’in golcüsü Serdar’ın önüne bıraktı. Yaşanan karambolde topa son dokunan Serdar 46. Dakika da Zaferspor ağlarını havalandırdı.

Golden sonra bütün takım oyuncuları taraftarlarına giderek asker selamı verdi.

Golden sonra ataklarını hızlandıran Zaferspor günün başarılı ismi Yenişehir kalecisi Eyüp’e geçemedi.

Maçın 75. Dakikasında çift sarıdan kırmızı kart gören Yenişehir Belediyesporlu Tolga takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yenişehir Belediyespor kendisi için çok önemli olan maçtan 3 puan alarak sıralamada Zaferspor’un üstüne çıktı.

Yenişehir Belediyesporlu oyuncular maç sonrası sevinçlerini taraftarları ile doyasıya yaşadılar.

Yenişehir Belediyespor önümüzdeki hafta Hendekspor ile karşılaşacak.

SAHA: ATICILAR
HAKEMLER: Taner ÇAKIR, Furkan OLCAŞ, Ömer OKUMUŞ
ZAFERSPOR: İlyas, Tarık, Buğrahan, Eren, Onur, Bakan, (Dk. 79 Burak), Hakkı, Hamdi, Dk. 65 Mustafa),  Talha, Akın, Ahmet (Dk. 59 Öner) 
YENİŞEHİR BELEDİYE: Eyüp, Volkan, Hüseyin, Emir, Taha, Tolga, Metehan, Cüneyt ( dk. 75 Özer), Serdar, Emirhan, (Dk. 90 Ahmet), Doğancan (Dk. 92 Emre)
GOL: Dk. 46 Serdar YENİŞEHİR BELEDİYE
KK. DK. 75 Tolga YENİŞEHİR BELEDİYE

Haber: Harun Sak

Editör: Haber Merkezi