Yunuselispor da güven tazeleyen Başkan Süleyman Kuşçu ve yönetimi AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Kuşçu’ya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Yunuseli Mahalle Muhtarı İbrahim Bahar da eşlik etti.

Yunuselispor’un 45 yıldır faaliyet gösterdiğini ve gençlerin spor yapması için çaba sarf ettiğini hatırlatan Başkan Kuşçu, Yunuseli’nin 35 bini bulan nüfusu ile Türkiye’deki bir çok ilçeden daha fazla insanı bünyesinde barındırdığını söyleyerek, “Bununla birlikte mahallemizde bulunan 11 ilk ve orta dereceli okulda 9 bin 249 öğrenci var. Yunuseli, çok hızlı büyüdü. Bu bir dizi sorunu da beraberinde getiriyor. Maalesef bölgemizde suç oranları da biraz yüksek. Özellikle madde bağımlılığı ve uyuşturucu çocuklarımızın geleceğini tehdit ediyor. Bizde buna mani olmak için çocuklarımızı spor yönlendirmeye çalışıyoruz. 6 farklı yaş kategorisinde mücadele eden 112 lisanslı sporcumuzun yanı sıra yaz- kış faaliyetlerine devam futbol okulumuzda çocuklarımıza eğitim veriyoruz” dedi.

EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ TESİS
Yunuseli’nin 35 bini aşan nüfusuna rağmen mahallede kamuya ait bir spor tesisi bulunmadığını aktaran Başkan Kuşçu, “Sporcularımız, özel sektörden kiraladığımız tesislerde veya Hürriyet’te bulunan sahalarda antrenman yapmak zorunda kalıyor. Kendimize ait bir spor tesisi var. Ancak bakımsızlıktan dolayı kullanamıyoruz. Bunu da yönetim kurulumuz mahalle esnafımızla birlikte finanse etmeye çalışıyoruz. Mevcut tesisimizin veya başka bir spor sahasının bölgemize kazandırılması için desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

 BAŞKAN YILMAZ’A 16 NUMARALI FORMA 
AK Parti 14 yıldır olarak spora ve sportif faaliyetlere her türlü desteği sağladıklarını vurgulayan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da “2002’de Bursa’da sadece bir tane çim saha vardı. Bu gün ise  tüm sahalarımız çim. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora destek olmaya devam edeceğiz.  Yunuseli’ye de bir spor tesisisin kazandırılması için elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Yunuselispor yönetimi, görüşmenin sonunda Başkan Yılmaz’a 16 numaralı Yunuselispor forması hediye etti.
Editör: Haber Merkezi