İnegöl emsilcileriden Yenicespor kendi evinde Bağlarbaşını 1-0 yenerek haftalar sonra 3 puan aldı. Kafkasspor kendi sahasında Mudanyasporu 3-1 yenerek bu haftanın lideri oldu. Gençlergücüspor deplasmanda ligin zirvesinde yer alan Emekspor ile 1-1 berabere kalarak puan çıkarmayı başardı ve zirve takibini sürdürdü.

PUAN ALMAK ÖNEMLİYDİ

Maçı değerlendiren Gençlergücüspor Teknik sorumlusu Yunus Memiş  şunları söyledi: Zirveden kopmamak adına çok önemli bir deplasman maçını 1 puan alarak geride bıraktık.Emekspor son haftalarda iyi bir çıkış yakalamış ve liderliğe ortak olmuştu. Hafta boyunca oyuncularımızla bu maçın önemini konuştuk. Aramıza yeni katılan 3 oyuncumuzda ilk 11 de sahaya çıktılar. Rakibimiz maça iyi başladı ve 5 .dk da 1-0 öne geçti.15.dk da rakip savunmanın hatasını iyi değerlendiren Oyunucumuz Bahadır ile skoru 1-1 yaptık. Bundan sonraki dakikalarda rakibimiz daha çok duran toplarda etkili olmaya çalışırken bizde kontra ataklarla skoru değiştirmeye çalıştık. 2.yarıya  daha iyi başladık .Özellikle 75.dk dan sonra iyi fırsatlar yakalamamıza rağmen skoru değiştiremedik. 85.dk da bana göre maçın kırılma anıydı. Yakaladığımız kontra atakta oyuncumuz Bahadır ceza sahası içinde rakip tarafından düşürülmesine rağmen hakemin devam kararı bizleri çok şaşırttı.88.dk da bir topumuzda direkten döndü. Sonuçta 1 puana razı olduk. Önemli son 3 deplasman maçından da puan çıkarmayı başardık ve mağlup olmadık. Aldığımız bu önemli puanlar bizi zirvede tuttu .7 takım play off mücadelesi vermeye devam ediyor. Bizde ilk 3 takım arasına girmek için bu puanları toplamamız gerektiğini biliyoruz. Umarım bunu başarırız.

RAKİP DEMİRTAŞ

Bu hafta kendi evimizde Demirtaşı misafir edeceğiz.Yine zirveyi yakından ilgilendiren bir müsabaka bizleri bekliyor.1 oyuncumuzun sakatlığı devam ediyor.hafta sonuna yeşip yetişmeyeceğini göreceğiz.Aramıza yeni katılan arkadaşların performansı ile daha da iyi olmak için çalışmalara başladık.C.tesi günü 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Editör: Haber Merkezi