Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Yıldırım Belediyespor, ligin 3. haftasında Manisa temsilcisi Urganlıspor’u sahasında konuk etti.

Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanan maçı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım Belediyespor Başkanı İlhami Aydın’da tribünden takip etti. Maça oldukça tempolu başlayan lacivert-turkuazlılar, karşılaşmayı 15. dakikada Koray Öztürk’ün golüyle 1-0 önde tamamladı.

Müsabakanın ikinci yarısında da istekli futbolunu sürdüren Yıldırım Belediyespor, maçın 57. dakikasında Mustafa Salış’ın golüyle farkı ikiye çıkartarak 90 dakikayı 2-0’lık skor ile tamamladı. İlk haftayı maç yapmadan geçen Yıldırım Belediyespor, 4. hafta müsabakasında Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor ile karşılaşacak.

BAŞKAN EDEBALİ’DEN MORAL ZİYARETİ

Öte yandan lacivert turkuazlılara moral desteği vermek için tribünde yerini alan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sezon başında yeniden yapılanmaya giden Yıldırım Belediyespor Kulübümüz, hedefi profesyonel ligler olarak belirledi ve bu doğrultuda emin adımlarla yürüyor. Bizler de müsabakalarını yakından takip ederek kendilerine destek oluyoruz. Futbolcularımızın önemli bir galibiyet alması bizleri son derece memnun etti. Tüm futbolcu kardeşlerimize, teknik ekibimize ve yönetimimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Maçın ardından Yıldırım Belediyesporlu oyuncuları soyunma odasında ziyaret eden Başkan Edebali, alınan galibiyetten dolayı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi