U17 Elit Lig 3. Grubu şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Yıldırım Belediyespor U17 Futbol Takımı, Kütahya’da düzenlenen 1. Kademe Müsabakaları’nda şampiyon oldu.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki Ada Stadı’nda oynanan mücadelede lacivert turkuazlılar İstanbul temsilcisi Gazi Mahallesispor ile karşı karşıya geldi. Maça baskılı başlayan Yıldırım Belediyespor, üst üste yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda da üstün taraf olan Bursa temsilcisinde 46. dakikada sahneye çıkan Alper, karşılaşmanın tek golünü kaydetti. Mücadelenin geri kalanı karşılıklı pozisyonlarla geçerken son düdükle birlikte Yıldırım Belediyesporlu futbolcular büyük coşku yaşadı.

Aldığı bu sonuçla 2. Kademe Müsabakaları’na yükselen lacivert turkuazlılar, U17 klasmanında Bursa’yı temsil eden tek takım oldu.

Maçın ardından telekonferansla şampiyonların zafer coşkusunu paylaşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, başarıda emeği geçen idarecileri, teknik kadroyu ve futbolcuları kutladı.

Editör: Haber Merkezi