U13 Klasman 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, grubun 17. haftasında karşılaştığı Çotanakspor’u 5-1’le geçerek üst üste dördüncü galibiyetini aldı ve bitime 1 maç kala şampiyonluk iddiasını korudu.

Vatan Sahası’nda oynanan karşılaşmanın başından itibaren rakibi karşısında etkili bir görüntü sergileyen lacivert turkuazlılar, Oğuzhan (2), Halim (2) ve Bahadır’ın golleriyle karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Aldığı bu galibiyetle puanını 40’ye yükselten lacivert turkuazlılar, aynı puandaki Orhangazi Belediyespor ile birlikte şampiyonluk mücadelesini devam ettiriyor.

Yıldırım Belediyespor, grubun son maçında deplasmanda karşılaşacağı Mudanyaspor’u mağlup etmesi durumunda Orhangazi Belediyespor’un, Orhangazi Gençlerbirliği karşısında puan kaybını bekleyecek. Lacivert turkuazlılar, Mudanyaspor karşılaşmasında beraberlik elde ettiği takdirde Orhangazi Belediyespor’un mağlup olması durumunda şampiyon olarak Elit Lig’e yükselecek.

Yıldırım Belediyespor, grubu 2. sırada tamamladığı durumda üst lige yükselmek için Play-Off oynamaya hak kazanacak.

Editör: Haber Merkezi