Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) başarılı bir sezonu pandemi nedeniyle geride bırakan Yenişehir Belediyespor yeni sezon için kadro çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Coronavirüs sürecine rağmen futbolcu ve teknik ekibe ödemelerini düzenli yaparak örnek olan kulüp, 2020-2021 sezonunda da Yenişehir başta olmak üzere Bursalı sporseverlere iyi bir takım izletmek istiyor.

İŞTE O İSİMLER

Teknik heyetle yola devam eden Yenişehir Belediyespor, iç transferde de adeta imza şov yaptı. Geçtiğimiz yıl takımın iyileri arasında yer alan isimlerle anlaşmaya sağlayarak önemli bir virajı da kayıpsız geçti. Kaleci Türkay Sazlıdere, stoper Taha Evke, sol bek Hüseyin Civelek, sağ bekler Volkan Gürbüz ile Kaan Tamcan ve sağ kanat oyuncuları Cüneyt Balçık ile Tolga Yıldırım attıkları imzalarla kulüplerinde kaldı.

TATLI BİR REKABET

Yenişehir Belediyespor Onursal Başkanı ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, kadro iskeletini koruma noktasında önemli anlaşmalar gerçekleştirdiklerini söylerken, dış transferde de ince eleyip sık dokuyacaklarını ifade ederken, “ Başta ilçemiz Yenişehir olmak üzere Bursa’ya yakışır bir takım oluşturma hedefindeyiz. Bu yıl şehrimizden daha çok takım BAL’da olacak. Tatlı bir rekabet içerisinde olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi