Sezonun ilk yarısında Yenişehir’de oynanan maçta yaşanan tatsız olayların bu maça sirayet etmemesi için güvenlik güçlerinin yoğun önlemi dikkat çekti.

Yaklaşık yüze yakın polisin görev yaptığı gergin mücadelede Kemerçeşme Kanaryaspor’lu taraftarların rakip takım aleyhine yoğun tezahüratları vardı. Karşılaşmanın devre arasında Yenişehir’li bir taraftar saldırıya uğrarken, saha içerisinde ise her iki takımın futbolcuları centilmence bir mücadele sergiledi.

Sarı-Lacivertli konuk ekip 22.dakikada sağdan Osman’ın güzel ortasında Arda, kafayla attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

41.dakikada ise bu kez Yasin, savunmayı çalımlarla geçerek topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıyı iki farklı geride olmasına rağmen istekli başlayan Kemerçeşme Kanaryaspor, 60.dakikada Boune Kante’nin golüyle skoru 2-1 yaparak umutlandı. Ancak Yenişehir Belediyespor, bu golden 3 dakika sonra Serhat’ın güzel golüyle durumu 3-1 yaptı.

Aynı dakikada Kemerçeşme Kanaryaspor’da itirazlarını sürdüren Muhammet, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra sahneye çıkan günün başarılı ve çalışkan ismi Osman, 69 ve 79.dakikalarda rakip fileleri havalandırarak durumu 5-1’e taşıdı.

85.dakikada ise gol perdesini oyuna sonradan dahil olan Furkan Fehmi Güneş kapatarak maçın sonucunu tayin etti: 6-1.

Maç sonunda ise Yenişehir Belediyespor’lu teknik heyet ve futbolcular yaklaşık 15 dakika saha içinde bekletildikten sonra polis nezaretinde soyunma odalarına gitti.

Editör: Haber Merkezi