Süper Amatör Lig B Grubunu lider bitiren Yenişehir Belediyespor, A Grubunu ikinci bitiren Yenicespor ile Kestel’de karşılaştı. Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Yenişehir Belediyespor, üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol yollarında etkisiz kaldı.

Maça hızlı başlayan Yenişehir Belediyespor, 8.dakikada Uğur ile öne geçti. Soldan serbest vuruş kullanan Uğur, sağ ayağıyla düzgün vurdu: 1-0. Golün ardından baskısını artıran Yenişehir Belediyespor, nadir de olsa yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamazken, 36’ıncı dakikada Doğukan’ın attığı golle Yenicespor 1-1 beraberliği yakaladı.

İkinci yarıya da istekli başlayan ve üst üste ataklar geliştiren Yenişehir Belediyespor, Yenicespor defansını açmayı bir türlü başaramadı. Yenicespor ise geliştirdiği kontrataklarla 2 pozisyon yakalasa da bunlara değerlendiremedi.

Maçın 90.dakikasında Yenicespor’dan savunma oyuncusu Emrah, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı

Saha: Kestel
Hakemler: Süleyman Soyutürk 6, Turgut Özkasapoğlu 6, Mehmet Mert Bülbül 6
Yenişehir Belediyespor: Anıl (7), M.Can (7), İbrahim (7), Mustafa (7), Volkan (7), Serhat (7), Erdal (8), Halil (6), (Dk.75 Abdullah),  Zafer (7), Mevdudi (7), Uğur (7)
Yenicespor: Umut (6), Enes (7), Oğuzhan (7), Okan (6), Emrah (7), Turgay (7), Selçuk (7), Kenan (6), Erdi (7), Kaan (7), Doğukan (6)
Goller: Dk. 8 Uğur Yenişehir Bld), (Dk.36 Kaan (Yenicespor)
Kırmızı Kart: Dk.90 Emrah (Yenicespor)

Editör: Haber Merkezi