2.Amatör Küme takımlarından Uludağ Yıldız Gençlik Spor Kulübü’nde teknik patronluğa Bursaspor’un efsane futbolcularından olan ‘Paşa’ lakaplı Selim Özer getirildi. Başkanlığını Bursa’nın spor ve iş dünyasında tanınmış ismi olan Kemal Güler’in yaptığı Uludağ Yıldız Gençlik Spor Kulübü’nde göreve başlayan başarılı çalıştırıcı aynı zamanda tüm yaş gruplarının da başında yerini alacak. Özer'in yardımcılığını ise Orhan Varoğlu yapacak.

BURSA’NIN MARKASI OLACAK

Uludağ Yıldız Gençlik Spor olarak Bursa’da adından söz ettiren bir kulüp olma yolunda adımlarını attıklarını ve bundan dolayı da takımın başına deneyimli teknik adam Selim Özer’i getirdiklerini belirten Başkan Kemal Güler şunları söyledi: “İlk etapta gençler kategorisinde başladık ve başarılı geri dönüşler aldık. 2.Amatör Küme’de ise genç oyuncuların ağırlıkta olduğu kadromuza ağabeylik yapacak bazı isimleri de kattık. İlk maçımızda mükemmele yakın bir oyun ile bu ligin güçlü ve zirveye oynayan takımı Vakıfspor’u 3-1 yenmeyi başardık. Teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

KİMLERİ ALDILAR?

Sarı Yeşilliler kadrosuna Zaferspor'dan Samet, İlker, Ertuğrulgazi Meskenspor'dan kaleci Baran, Furkan, Muhammet, Ali Eren, Gülbahçespor'dan Berkant, Çağatay, Uğurcan, Altınok'tan Ahmet, Yasin, Cihanspor'dan Mertcan,Geçitspor'dan Murat, Adanademirspor'dan Erkut, Barborosspor'dan Recep ve Agaköyspor'dan Berke'yi kattı.

Editör: Haber Merkezi