Doğanspor tesislerinde yapılan imza töreninde yönetim kurulu üyeleri İsmail Ünsal, Ali Matışlı, Sinan Çağlar, Mesut Şahar hazır bulundular.

Genel kaptan İsmail Ünsal yaptığı açıklamada "Takımın önemli oyuncularından Mehmet Gümüştekin ile hiç zorlanmadan anlaştık. Kendisine yaptığı fedakârlık için teşekkür ederiz. Bizim ricamızı kırmayarak camiamızda yeniden yer aldı. Yeni sezonda takımın savunmasının idaresi Mehmet kardeşimizde olacaktır. Ayrıca Takım kaptanlarımızdan biri olacaktır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Teknik direktör Ömer Bakay "Hem takım savunması hem de kollektif futbolda oyun kurucu stoper olarak çok istediğim bir oyuncu olarak Mehmet 'in takımda kalmasından dolayı çok mutluyum. Oyuncu olmazsa olmaz oyuncularımdan biriydi. Yeni sezonda takıma çok büyük katkısı olacağına olan inancım tamdır. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mehmet Gümüştekin Doğanspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu “2 yıldır hizmet verdiğim kulübümde zaman zaman dış etkenlerden dolayı sorunlar olsada kendimin bu kulübün önemli bir parçası olduğunu hiç unutmadım. Camiadaki yöneticilerin ve hocamın beni çok istemeleri, anlaşmamızı çok kolaylaştırdı. Bu yıl kendimi futbola yeni başlamış gibi hissediyorum. Bu hisleri tecrübelerimle harmanlayıp futbol hayatımdaki en iyi sezonlarımdan birini geçireceğimi düşünüyorum. Bana inananlar için elimden gelenin fazlasını yapacağım” söyledi.

Editör: Haber Merkezi