2017-2018 sezonu çalışmalarına geçtiğimiz hafta İsaörensporu şampiyon yapan antrenör Mehmet Cihan Birlik ile anlaşarak başlayan, İsaörenspor’da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Mavi-Beyazlı ekip Teknik heyet’in raporları doğrultusunda görüştüğü takımın tecrübeli sol beki Ahmet H.Ateş’le anlaşarak renklerine bağladı. 1989 Doğumlu başarılı oyuncu futbol hayatına 2005 yılında İnegöl Osmaniyespor Altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Gençlergücüspor, Ilgasrpor ve Alanyurtspor takımlarında oynadı.

2 Sezon önce İsaörenspora transfer olan tecrübeli oyuncu, takımın bir üst lige çıkmasında büyük pay sahibi oldu. 2017-2018 sezonunda da takımının başarısı için mücadele edecek. İsaörenspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Erhan ulu Ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Bal hazır bulundular. İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Ulu "İki yıldır formamızı başarıyla giyen kardeşimiz bu yılda bizim formamızı giyerek Yeni şampiyonluklara imza atacağına inanıyorum. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi