Kırmızı-Beyazlı ekibin lokalinde verilen iftar yemeğine Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, Bursaspor yedek yönetim kurulu üyesi Rıdvan Özkan, Yeşil Bursa yönetim kurulu üyesi ve AKP Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Latif Albayrak, Şükraniye Mahalle Muhtarı Ergün Kahraman, eski muhtar İsmet Savlak, Beyazıt Mahalle Muhtarı Süleyman Atış, Altınsu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Altınsu ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programını organize eden yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, “Şükraniye Mahallemizin göz bebeği kulübümüzün alt yapı çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz.

Bir kulübün alt yapısı ne kadar güçlü olursa, geleceği de o kadar sağlam olur. Yıldırım’da bulunan kulüplerimizin olduğu gibi her zaman ve bundan sonrada Şükraniyespor’un maddi ve manevi olarak destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kulüp başkanı Besim Er ise, geleneksel iftar yemeğine iştirak eden tüm davetlilere teşekkür ederken, Şükraniyespor’un önümüzdeki yıllarda alt yapısından sıkça söz ettireceğini söyledi.
Editör: Haber Merkezi