Transferle ilgili Gençlergücüspor Kulüp Başkanı N.Kamuran Balkan imza sonrasında yaptığı açıklamada “2019-2020 Sezonunda Bursa Bölgesi Süper Amatör Kümede mücadele edecek kadromuzu Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından verilen liste doğrultusunda oluşturduk. Oluşturduğumuz Kadromuz genç ve yine İnegöl de yaşayan ve İnegöllü futbolculardan oluşmaktadır. Tecrübesi ve kişiliğini bildiğimiz Serhat kardeşimiz genç takım olmamız münasebeti ile futbolcularımıza Abilik yapacaktır. Taraflı tarafsız her sporseverin beğendiği Bursa Futbolunda yakından tanınan Serhat Balcılar kardeşimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu geçti ve kendisine 2010-2011 sezonundan sonra 2019-2020 sezonu için Gençler Gücü Formasını 2.kez yeniden giydirmek nasip oldu. Bir başka ifade ile yeni sezonun son transferi, Çileğimiz Serhat Balcılar oldu. Kulübümüzün hedefi doğrultusunda katkısının çok fazla olacağına inandığımız Serhat kardeşimizin transferinde emeği geçen Genel Kaptanımız Fatih Doğan'a ve sponsor olan VANİTTİ Mobilya firmasına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alkan son olarak “Son transferimiz olan Serhat kardeşimize camiamıza hoş geldin diyor, yapacağı katkılar ve elde edeceğimiz başarılar için şimdiden teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Serhat Balcılar imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada “2010-2011 sezonunda formasını giydiğim ve buradan Profesyonel olarak ayrıldığım İnegöl Gençler Gücü spor ile yeniden anlaştığım için mutluyum. Yeni sezon için belirlenen PLAY OFF hedefine ulaşılabilmesi için elimden gelen katkıyı sağlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir kadro ile lige hazırlanacağız. Kadroda yer alan futbolcuların hepsi tanıdığım ve karakterli futbolcular. İyi bir hazırlık dönemi ile Lig'de adından söz edilen bir takım olacağımızı düşünüyorum. Yapmış olduğumuz anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ekibimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi