Başarılı genç futbolcu geçtiğimiz sezon Yunusemrspor'da 21 maçta forma giydi. Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Cüneyt Ekmekçi "Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürmekteyiz. Yeni sezon öncesi transfer görüşmesi yaptığımız oyuncularımız ile sırasıyla sözleşme imzalıyoruz. Yaptığımız transferlerle birlikte güçlü bir Kurtuluşspor oluşturmaya çalışıyoruz. Yunusemrespor’da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen 20 yaşındaki genç savunma oyuncusu Sefa Turan’ı kadromuza kattığımız için çok mutluyuz" dedi.

Yeni sezonda Bal liginde mücadele edecek olan İnegöl Kurtuluşspor forması giyecek olan genç savunma oyuncusu Sefa Turan Kurtuluşspor ile Bal liginde mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sefa Turan futbola 12 yaşında Eskişehirspor altyapısında başladı. 3 sezon forma giydikten sonra Eskişehir Demirspor’a transfer oldu ve 4 sezon formasını giydi. 2015-2016 sezonunda Eskişehir Kurtuluşspora transfer oldu ve bir sezon Kurtuluşspor formasını giydikten sonra, Bal ligi ekiplerinden Eskişehir Yunusemrespor’a transfer oldu. Burada başarılı bir sezon geçiren Turan, yeni başlayacak olan sezonda İnegöl Kurtuluşspor formasını giyecek.

Editör: Haber Merkezi