Maç sonunda Kurtuluşspor antrenörü Özgür Şahin açıklamalarda bulundu "Daha Öncede Açıklama Yaptığım Üzere: Oynamakta Olduğumuz Lig Yarı Profesyonel Bir Lig. Her Hafta Birbirinden Zorlu Müsabakalar Oynamak Durumunda Kalıyoruz. Zor Bir Fikstürden Geçmekteyiz. Bu Haftaki Rakibimiz De Bunlardan Bir Tanesiydi.

İlk Yarı Orta Alan Mücadelesi Şeklinde Geçti. Bizim Ve Rakibin Birer Gol Pozisyonu Vardı. Zaman Zaman Rakip Alanda Etkili Olduk. Rakip Takımda Bizim Alanda Pres Yaptı Ama Bu Pres Karşısında Takımım Pasla Bu Baskıdan Çıktı. Fakat Ön Bölgede Yeterli Çoğalmayı Yapamadığımız İçin Pozisyon Bulmada Sıkıntı Yaşadık.

İkinci Yarı Rakibin Savunma Zaafından Dolayı Öne Geçmeyi Başardık. Bloklar Arası Mesafe Blok Olarak Oynamaya Devam Ettik. Rakip 10 Kişi Kaldıktan Sonra Takımımın Konsantrasyonu Düştü. Maçı Kazandık Diye Düşündüğümüz Anda Arka Arkaya Gol’ler Yiyerek Sahadan Mağlup Ayrıldık.

Haftalardır İyi Oyunumuzu Skor’a Yansıtmakta Zorlanıyorduk. Bu Maç’ta Bunu Kırmak İçin Çok Çalıştık, Ama Olmadı. Elimizdeki Maçı Rakip Takıma Hediye Ettik. Sporcularım, Yönetim Kurulumuz Ve Teknik Heyet Olarak Çok Üzgünüz. Biz Doğru Bildiğimiz Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz Ve Asla Pes Etmeyeceğiz. Bunun İçin Hepimiz Büyük Emek Vermekteyiz. Sahada Güçlü Rakipler Karşısında Onlardan Eksik Hiç Bir Noktamız Yok. Sadece Tecrübesizlikten Dolayı Maçları Kaybediyoruz.  Futbol Şansının da Bundan Sonra Bizden Yana Olacağına İnanıyorum. Yine Tekrar Ediyorum Biz Bu Lig’de Kalacağız.

Editör: Haber Merkezi