İki dönemdir kulüp başkanlığını yürüten Hüseyin Tubadan, tek liste ile girdiği seçimde yeni dönem için güvenoyu aldı. Tubadan; ‘Hedef Süper Amatör Lig’ dedi. İnegöl’ü 1. Amatör Küme 2.Grupta temsil eden Osmaniyespor’da olağan genel kurul toplantısı İnegöl Sedir Cafede yapıldı.

Hüseyin Tubadan'a güvenoyu
Hüseyin Tubadan Osmaniyespor başkanlığına tek liste ile yeniden aday oldu. Tubadan üçüncü dönem için de üyelerden güvenoyu aldı. Tubadan, kendilerine destek veren, güvenini ortaya koyan camiaya teşekkür etti.

Hedef Süper Amatör Lig
Geride kalan 1 yıllık görev sürecinde Osmaniyespor’un başarısı için çalıştıklarını söyleyen Osmaniyespor Başkanı Hüseyin Tubadan, 2017-2018 sezonunda da çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Tubadan "Bu yılda hedefimiz Osmaniyesporu hak ettiği Süper Amatör Lig’e çıkarmak için yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Hedef şampiyonluk. Ayrıca bizlere destek veren Osmaniyespor taraftarlarına ve Osmaniyespora maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İnegöl'de yeni heyecan yaratacağız
Osmaniyespor As Başkanı Murat Balakuş "Öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Bizle ilgilendikleri ve burada bulundukları için basına ayrıca teşekkür ediyorum. Osmaniyesporun daha iyi yerlere gelmesi için güçlü bir yönetim kurulu oluşturduk. Yönetim kurulumuzda İş, siyaset ve spor camiasından önemli kişilere yer verdik. Osmaniyespor adına oluşturduğumuz yeni yönetim kurulunun İnegöl kamuoyuna ve spor camiasına yepyeni bir yüz ve yepyeni heyecan katacağına inanıyorum" dedi.

Yeni Yönetim Kurulu
Hüseyin Tubadan-Başkan, Ertuğrul Arslan-Muhasip, Murat Balakuş-As Başkan, Şaban Gümüş-2.Başkan, Tevfik Taşkın-Basın Sözcüsü, Mustafa Topuz-Genel Kaptan, Celal Şahin-Genel Kaptan Yardımcısı, Bedirhan Alat-Genel Kaptan Yardımcısı, Mehmet Durbak-Federasyon Temsilcisi, Sinan Dörtkardeş-Lokal Amiri, Adem Savaş-Reklam Pazarlama, Fuat Kocabey-Reklam Pazarlama Yardımcısı, Rafet Kılıç-Tesis sorumlusu, Şükrü Karaaslan-Altyapı Sorumlusu, Fehmi Hamalkay-Altyapı Sorumlusu.

Editör: Haber Merkezi