Kırmızı-Yeşilli ekip son olarak 21 yaşındaki genç golcü Yücel Göktaş'ı kadrosuna kattı. Transfer hakkında açıklamalarda bulunan Osmaniyespor yönetim kurulu üyesi Celal Şahin, "Grubumuzu şampiyon bitirip, 1.Amatör kümeye yükselmek için ekibimizin ihtiyacına göre nokta transferler yapıyoruz. Son olarak Kabalaksporda 10 maçta 16 gol atarak takımın şampiyon olmasında büyük emeği geçen ve çok iyi bir golcü olan Yücel Göktaş’ı transfer ettik. Transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Osmaniyespor’a transferinin ardından bir açıklama yapan Göktaş, "İki taraf içinde hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Bu senede bol gol atıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

 Futbola 2009 yılında 13 yaşında Bursa Yavuzselim sporda başladı. Yavuzselim sporda 6 sezon futbol oynadıktan sonra, Düzce Belediyespora transfer oldu. Buradan Cumayeri Belediyespora transfer oldu. Bir sezon sonrada Sakarya Hamidiyespora transfer oldu. Hamidiyesporda 12 maçta 20 gol kaydetti. 2017 sezonunda ise Sakarya Kabalakspor ile 10 maçta 16 gol kaydederek takımın şampiyon olmasına katkı sağladı. Önümüzdeki sezon Osmaniyesporun başarısı için forma giyecek.
 

Editör: Haber Merkezi