İkinci Amatör Kümede Son maç öncesi Şampiyonluğu garantileyen Osmaniyespor'da Teknik Sorumlu Erol Arslan'dan Sezonun kısa bir değerlendirmesini aldık.

Arslan "öncelikle Pazar günü yağışlı havaya rağmen tribünlerdeki yerini alan tüm İnegöllü sporseverlere teşekkür ederim. Sezona Doğu Gücü takımıyla başladık. Şampiyonluğu çok istememize ve hakketmemize rağmen bu amacımıza ulaşamadık. Daha sonra sevdiğimiz ve değer verdiğimiz ağabeylerimiz Osmaniye Spor yönetimine talip olup kongrede seçilince beraberce bir yola çıktık ve takımı oluşturmaya başladık. Bu süreçte bize maddi manevi desteğini esirgemeyen Doğu Gücü Spor Başkanı Osman Taşdemir'e ve ekibine ve tüm Doğu Gücü sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Aslında Oyuncularımız bu ligin çok üstünde futbol oynuyorlar, bir kaç hafta önce bu işi bitirmeliydik ama yaşadığımız sakatlıklar ve buna bağlı olarak düşüşler oldu. Ancak oyuncularımızın fedakarlıklarıyla bu işin üstesinden gelip bu hafta Şampiyonluk yaşamak nasip oldu.

Tüm Oyuncularıma verdikleri emek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerim Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Modef Başkanı Yavuz Uğurdağ,  Yönetici büyüklerim Hüseyin Tubadan, Bayram Yardımcı, Kanı Uçsoy, Ertuğrul Arslan, Eşref Güç, Ekrem Güç, Salih Yigıt, Abdullah Güden, Beşir Alıç, Halil Kerimoğlu, Rafet Kılıç ve Ekip arkadaşlarım Ferhat Harman, Vahap Şenol abim, Sponsorlarımız Yücel Demir ağabeyim, Cem Çevikkul, Semih Peşin, Osman Sevim kardeşlerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kazanılan bu Şampiyonluğun tüm Inegöl’e ve Osmaniye Spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Editör: Haber Merkezi