Toplantının açılışını Osmangazi Kulüpler Birliği Başkanı Zafer Akman yaptı, Akman yaptığı konuşmada başkan adayı Sedat Topaloğlu’na birlik olarak tam destek verdiklerini söyledi. Yine kürsüye çıkıp söz alan  HD. Osmangazi Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yetim’de Başkan adayı Sedat Topaloğlu’na Federasyon seçimlerde desteklerinin tam olduğunu belirtti.

“ ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI “ sloganıyla daha önce başkanlığını açıklayan Sedat Topaloğlu  toplantıya katılan kulüp başkanlarına yaptığı konuşmada ‘ Hepimizin muzdarip olduğu adaletsizlik, saygısızlık ve şeffaflığa kapalı anlayışlara, uygulamalara hayır diyerek bir yola çıkıyoruz.

Bu yolun sonunda; Her kulübe eşit ve adil olacağımızı, tüm amatör futbol kulüplerine açık ve şeffaf olacağımızı bilmenizi isteriz.  Haksızlık ve adaletsizliği ortadan kaldıracağımız bu yolun sonunda, her bir kulüp temsilcisi arkadaşlarımızın, saygınlığını nasıl ortaya koyacağımızı herkes görecek’ diyerek toplantıya katılan kulüp Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti. 

Toplantıya katılan Kulüpler ise; Tuna Gençlik Spor,Namık Kemal Spor, 1922 Selanikliler Spor, Bursa 19 MAYIS Spor, Çeltik Gençlik Spor., Tütün Spor, SHÇEK Spor, Maksem Spor, Mutlular Spor, Bursa Gücü Gençlik Spor, Yunuseli Spor, Demiryolu Spor, Çirişhane Gençlik Spor, Çağlayan Spor, Bursa Soğanlı Spor, Panayır Güneş Spor, İsmetiye Spor, Merinos 1938 Spor, Küplüpınar Yeşildağ Spor, Altınsaban Spor, Sırameşeler Alemdar Spor, Küçük Balıklı Başak Spor, Altınova Gençlik Spor, Fatihgücü Spor, Çiftehavuzlar Spor, Bahar Spor, Demirtaş Spor, Hürriyet Spor, H. D. Osmangazi Spor, Hocaköy Gençlik Spor, Hamitler Spor ve Akpınar İdmanyurdu Spor.

Editör: Haber Merkezi