Süper Amatör ligi B Grubunda süt sıralardan kopmak istemeyen Orhanelispor, konuk ettiği Gençlergücüspor’u 3-1 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Sağanak yağmur altında başlayan karşılaşmaya Orhanelispor hızlı başladı ve henüz 2.dakikada öne geçti.

Uzun bir sakatlıktan sonra yeşil sahalara dönen genç Metehan’ın akıl dolu ara pasıyla topla buluşturduğu Yusuf perdeyi açan golü kaydetti 1-0.

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Gençlergücüspor, geliştirdiği çok sayıda ataklarda başarılı Orhanelispor savunması karşısında sonuçsuz ataklarından sonra 34.dakikada sahneye Orhanelispor’un başarılı golcüsü Aykut sahneye çıktı.

Sağdan kazanılan serbest vuruşunu kullanan Orhanelispor kaptanı Nezih’in sert şutundan kaleci Melih’ten dönen topta fırsatçılığını konuşturan Aykut skoru 2-0 yaptı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf konuk Gençlergücüspor oldu. 56.dakikada ceza alanına topla giren Bahadır’ı düşüren Erdinç penaltıya neden oldu.

Penaltıyı kullanan Canpolat topu kalecinin solundan filelere gönderdi ve farkı bire indiren golü kaydetti: 2-1.

Oyun üstünlüğünü sürdüren konuk Gençlergücüspor birçok gol pozisyonunda Orhanelispor defansını ve günün başarılı ismi kaleci Ümit’i bir türlü aşamadı.

Karşılaşmanın son bölümünde defans faktörünü geri plana iten Gençlergücüspor, ender gelişen ev sahibi atakları karşısında hazırlıksız göründü.

88.dakikada yine gelişen ani bir Orhanelispor kontratağında, golcü Aykut öne çıkan kalecinin üzerinden şık bir aşırtma vuruşuyla karşılaşmaya son noktayı koydu: 3-1.

Bu skorla sezonun geriye kalan dördüncü hafta sonunda Orhanelispor üçüncü galibiyetini alırken zirve iddiasını sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi