Kalabalık taraftar önünde ve futbol oynamaya son derece müsait bir havada karşılaşmanın ilk dakikalardaki temkinli oyunundan sonra saha inisiyatifini eline alan konuk Burgaz Spor sayısız gol fırsatından yararlanamadı.

İlk yarının son bölümünde toparlanan Orhaneli Spor tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Normal sürenin 1 dakikalık uzatma bölümünde kaleci İsmail'in öne çıkmasını fırsat bilen Orhaneli Spor golcüsü Doğukan aşırtma bir vuruşla santrası dahi yapılmayan golü kaydetti 1:0.

İkinci yarıya skorun verdiği dezavantajla konuk Burgaz Spor akın akın rakip kaleye yüklenmeye başladı. Yapılan oyuncu değişiklikleri oyunun temposunu daha da yüksek seviyeye taşıdı.

75 dakikada sağdan Gürkan'ın sert ortasında sonradan oyuna dahil olan Bartu klas bir dokunuşla skora dengeyi getirdi 1:1.

Kalan stresli dakikalarda iki takımın da gol yollarındaki baskıları sonucu etkilemedi ve karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 1:1 sona erdi.

Bu sonuçla iki takım da yenilmezlik ünvanını korurken maç sonunda saha dışında yaşanan tatsız olaylar gölge düşürse de iki takımın yöneticileri araya girmesiyle olaylar tatlıya bağlandı.

Editör: Haber Merkezi