Profesyonel liglerde top koşturan defans oyuncusu Kariyeri boyunca birçok profesyonel lig takımlarında oynadı. 

Tecrübeli defans oyuncusunu takımda görmekten memnun olduklarını belirten Doğugücüspor Kulüp Başkanı Refik Sayhan, tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı mücadele gücü yüksek bir takım kurmak için çalışmaların devam ettiklerini söyledi.

Doğugücüspor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran tecrübeli stoper Orçun Gencebay "Doğugücüspor için mücadele edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Hedefi olan sahada mücadele eden iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Doğugücüspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

Doğugücüspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Refik Sayhan ve Yönetim Kurulu üyesi Zakir Taşkaya hazır bulundu.

1990 doğumlu stoper mevkiinde oynayan Orçun Gencebay futbola, 2001 yılında Bursa yolspor altyapısında başladı. 7 sezon Yolspor forması giydikten sonra Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliğine transfer oldu. 4 sezon burada forma giydikten sonra Bursaspor’a transfer oldu. 2 sezonda Bursaspor forması giyen Gencebay daha sonra sırasıyla, Diyarbakırspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş, Emirdağspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Pazarcık Spor, 44 Malatya Spor, Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor, Payasspor, Türkoğlu Belediyespor formalarını giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon foça Belediyespor formasını giydi.

Editör: Haber Merkezi