Lig Bursa gecenin maçında Onur Yapı ile Çongara City karşı karşıya geldi gerçekten de maçın başından sonuna kadar centilmence oynanan bir maçtı.

Onur Yapı eski klasik mücadeleci günlerine dönmüş gibiydi bir iki takviye ile takımını güçlendiren Onur Yapı müthiş oynayarak kazanmayı bildi.

Özellikle Orhan oynadığı oyun ve attığı gollerle alkış aldı ve göz doldurdu çok gayretliydi orta sahada Ergün de müthiş gayret içerisindeydi.

Defansta Hayrettin Ali Fehmi elinden geleni yaptı Hayrettin ve Ali’de birer gol atarak takımına katkı sağladılar,

Kalede Gökhan Her zamanki gibi Güven verdi kalesini gole kapadı, bugün Onur Yapı takım oyunu oynayarak galibiyeti hak eden taraf oldu.

Faruk daha takıma yeni katılmasına rağmen O da mükemmel oynadı bulunduğu kulvarı da rakibe kapattı ve zaman zaman ileriye çıkarak tehlike yaratmaya başladı fakat gol atmayı başaramadı

Onur Yapı açısından güzel bu akşam dı.

Çongara City ise maça çok istekli başlamasına rağmen Ard arda yediği gollerle bir anda farklı bir şekilde mağlup duruma düştü ardından toparlamaya çalışsa da Aytek ve Ahmet'in attığı goller Çongara City ‘e yetmedi fakat ilerleyen Maçlar için Ümit verdiler.

Her iki takımı da centilmenliklerinden ötürü tebrik eder ilerleyen maçlarında başarılar dileriz

MAÇIN GOLLERİ:
ONUR YAPI:ORHAN-4/HAYRETTİN-1/ALİ-1/=6
ÇONGARA CİTY:AYTEK-1/AHMET-1/=2

MAÇIN ENLERİ:
MAÇIN KALECİSİ: GÖKHAN-ONUR YAPI
MAÇIN DEFANSI: ALİ-ONUR YAPI
MAÇIN ORTA SAHASI: ERGÜN-ONUR YAPI
MAÇIN FORVETİ: ORHAN-ONUR YAPI & AHMET-ÇONGARA CİTY
MAÇIN ADAMI: ORHAN-ONUR YAPI
MAÇIN CENTİLMENİ: 2 TAKIM

Editör: Haber Merkezi