2018-2019 futbol sezonunda kulübümüzde futbol oynamak istediğini belirten Selçuk Mengütay Tek. Sor. Osman Cokkır ve futbol şube sorumlumuz İbrahim Akman ile yaptığı görüşmeler sonucu belirli bir ücret karşılığında transfer edilmiştir.

Başkanımız erdem bilginin transferinin ilk gününden karşı çıktığı futbolcu arkadaşımız bedelli askerliği mazeret göstererek alacağının bir bölümü olan 6.000 tl nakit olarak kendisine verilmiştir. Sonraki günlerde takımı bölmeye, futbolcuları gruplaştırmaya bunlarlada kalmayıp antrenörlerimizide etkisi altına alma ya başlamıştır. Futbolcuları örgütleyerek takımı antrenmana çıkmamasına öncülük etmiştir. Yılbaşı dönemi gece saat 22:00 de hocamız ve futbol şube sor. İbrahim Akman arayarak kendisi ve bütün futbolcu arakadaşlarla birlikte Koruparkta beklediklerini söylemiş ve alacaklarının bir bölümü olan miktarı mutlaka beklediklerini ısrarla söylemiştir. Bşkanımız Erdem Bilgin futbolcu alacaklarının bir bölümü olan 23 bin TL yi Futbol Şube Sorumlumuz İ. Akman'la belirtilen yere göndermiş ve futbolculara tahsis edilmesini söylemiştir. Ancak söylenen yerde hiçbir futbolcunun olmadığı görülmüştür. Başkanımız Erdem Bilgin bu olayın olmasından sonra Selçuk Mengütaya kendisine kulüp bulmasını istemiştir.

Kendisini birçok kulübün istediğini beyan etmesine rağmen bize gelen resmi bir teklif olmamıştır. Bu gösteriyorki Bursa Futbol Camiası bizden önce kendisini tanıma fırsatı bulmuştur. Başkanımızın kendisine verdiği iyi niyet senetlerini başkasına cirolatarak icra takibini başlatan tek kişidir. 6 bin liralık tahsilat makbuzuda elimizdedir. Peyderpeyi bir çok futbolcumuza ödemeleri yapılmıştır.

Bursa Futbol Kamuoyuna sorumuzdur.

Kendisi beden eğitimi öğretmeni olacak antrenör olacak, ve Bursa da çalışacak. Kendisinin yetiştirdiği öğrencilerden futbolculardan ne bekliye bilirsiniz? Biz Nilüfer Erdemlispor olarak bu ve bunun gibilerle yeni sezonda da uğraşmaya devam edeceğiz.

Yönetim Kurulu Başkanı Eerdem Bilgin

Editör: Haber Merkezi