Yeşil Siyahlı kulüp lokalinde düzenlenen iftar yemeği öncesi mevlidi şerif ve kuran’ı kerim okunurken, geceye Baskf başkanı Osman Kılıç, saha komiserleri derneği başkanı Ercan Ütücü, amatör kulüp başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bir kez daha geleneksel iftar yemeğinde buluşmanın keyfini yaşadıklarını belirten kulüp başkanı Salih Gülümser, “Geleneksel iftarımıza yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.

Namıkkemalspor büyük bir camiadır. Yönetim kurulumuz ile birlikte yeni göreve geldik. Kulübümüzün eksikleri çok. Ancak bu eksikleri gidermek için büyük çaba sarf edeceğiz.

Herkes çok iyi bilmelidir ki camialar kalıcı, yönetimler geçicidir. Biz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yola çıktık. Namıkkemalspor’u en kısa sürede layık olduğu yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ise, geceyi düzenleyen Namıkkemalspor yönetimine teşekkür ederek, “Bütün kulüplerimizin olduğu gibi Namıkkemalspor’un da her zaman yanında olacağız” dedi.(bursaamator.org)
Editör: Haber Merkezi