Süper Amatör Lig’deki başarılı sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kurtuluşspor’da yapılan kongrenin ardından Başkan Talha Öziş ile yola devam kararı alındı. Öziş başkanlığındaki yeni yönetim önceki akşam Celal İnegöl Köftecisi’nde iftarda bir araya geldi.

23 Temmuz'da sezon açılacak
Yemeğin ardından konuşan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş "Kurtuluşspor’da geçen sene yaşadığımız başarıyla birlikte bu sene BAL Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bununla ilgili 25 kişilik yeni bir yönetim oluşturduk. Kurtuluşspor’u daha iyi yerlere getirmek adına mücadelemizi vereceğiz. Bu sene de yine geçen seneki politikamızı göz önünde bulundurarak İnegöl ilçemizin oyuncularına yönelik bir takım kurmayı planlıyoruz. İlk etapta kendi şehrimizin yetiştirdiği oyuncuları bir araya getirme projemizi sürdüreceğiz. Hocamızla devam edip kadromuza 4-5 takviye ile birlikte BAL Ligi mücadelemize başlayacağız. Temmuz’un 23’ü gibi sezon açılışımız olacak. Sezon açılışı ile beraber hocamızın direktifleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz"dedi.

Yeni yönetim

Talha Öziş başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: İbrahim Demirtaş, Alican Ortakçı, Olcay İleri, Alparslan İlhan, Orhan Turan, Doğan Temizkan, Yusuf Sak, Cüneyt Ekmekçi, Serkan Maksutlar, Onur İdil, Kadir Usluer, Fatih Yetiş, Hasan Ekim, Cemil Hasanlar, Ahmet İncebay, Doğuşcan Şen, Erdem Eligür, Umut Aytaç Şencan, Burak Koyuncu, Eşref Şen, Murat Kök, Burak Kapdan, Erol Özbeşiroğlu ve Şevki Yılmazsoy

Editör: Haber Merkezi