İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Hasan Ekim “Geçtiğimiz yıl formamızı giyen Okan’ı yeniden kadromuza kattık. Bal ligi uzun bir maraton, ilk onbirimiz gibi yedek kulübemizde güçlü olması gerekiyor. Okan’ın aramıza katılması ile orta sahada rekabet arttı. İyi oynayan takımda formayı giyecektir. Kendisi camiamızı ve bizleri bilen bir oyuncumuz, camiamız ve Okan adına hayırlı olsun” dedi.

1995 Doğumlu genç oyuncu Okan Kahraman ” Hedefi Bal ligindeki ilk yılında başarılı olmak  olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum, Transferimde emeği geçenlere ve bana güvenenlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra formamı Kurtuluşssporun başarısı için terleteceğim” dedi.

Okan Kahraman futbola 12 Yaşında Bursa Maliyesporda başladı. Altyapıda 4 sezon forma giydikten sonra, TSE Bursa Arabayatağı spora transfer oldu. 4 Szon Arabayağı spor formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu Okan Kahraman, daha sonra Kurtuluşspor ve 1326 Pınarbaşıspor spor formasını giydikten sonra, yeniden Kurtuluşspor ile anlaştı.

Editör: Haber Merkezi