Sezon öncesinde açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Olcay İleri ”Geçtiğimiz sezondan 7-8 oyuncumuzu kadromuzda tuttuk. Geçtiğimiz sezon maç performansları ile dikkat çeken alt yapı oyuncularımızı, elimizde tuttuğumuz iskelet kadro ile kaynaştırıp bu sezon ideal kadromuzda yer vereceğiz.

Gençlerden oluşan mütevazi bir  kadro ile ligde bu sezon mücadele edeceğiz. Taraftarlarımıza, maçlarımızı izlemeye gelen İnegöl halkına güzel, zevkli, ve heyecan veren maçlar izleteceğiz” dedi.

Kurtuluşspor, Sanayi tesislerinde sezon öncesi hazırlık amacı ile karşılaştığı İsaörenspora 3-2 yenildi. Hazılık maçları ile alakalı değerlendirmede bulunan İleri “Eksiklerimizi görmek için hazırlık maçları yapıyoruz. İsaörenspor maçında ilk yarıda gençleri gördük, ikinci yarı as kadroyu çıkardık. Fakat sakatlıktan korkuyoruz, daha önceki maçta iki sakat verdik.

Dünkü hazırlık maçında korktuğumuz başımıza geldi, bir oyuncumuz yine sakatlandı. İsaörenspor takımı gençlerden kurulu iyi bir takım. 1.Amatör kümede kendilerine başarılar diliyorum. İsaörenspor maçı bizim için ölçü değildir, oyuncularımızı denedik. Lige iyi başlayacağımıza inanıyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Editör: Haber Merkezi